Zimska škola

21. decembra 2021. Nottingham

Zimska škola engleskog i nemačkog

 

Od 3. do 21. januara 2022. godine, Nottingham organizuje intenzivne onlajn kurseve engleskog i nemačkog za sve zainteresovane polaznike. U ponudi se nalaze sledeći kursevi i časovi:

1. Kurs poslovnog jezika: Predmet ovog kursa su osnovne teme neophodne za svakodnevni rad u poslovnom okruženju. Kurs se sastoji iz 14 intenzivnih časova u trajanju od 90 minuta. Materijale za rad priprema profesor. Naglasak kursa je na veštinama govorenja i razumevanja pročitanog teksta, kao i na bogaćenju vokabulara.

 

 

2. Kurs dopune školskog gradiva: Cilj ovog kursa je savladavanje propuštenih segmenata školskog gradiva iz prvog polugodišta. Analiziramo ključne tekstove iz udžbenika, popravljamo izgovor i obrađujemo gramatičke jedinice zastupljene na prethodnim proverama znanja. Kurs se sastoji iz 14 časova u trajanju od 60 minuta. Časovi su individualni.

 

 

3. Opšti kurs konverzacije: Cilj ovog kursa je razrada praktičnih, svakodnevnih tema, do najsitnijih detalja, kako bi se polaznik u većini situacija u kojima se služi engleskim ili nemačkim jezikom osećao sigurnije i slobodnije. Kurs se sastoji iz 14 časova u trajanju od 75 minuta. Jedan od ciljeva kursa je i popravljanje izgovora.

 

 

4. Časovi gramatike: Ovi časovi namenjeni su školarcima i odraslima. Predviđenih 14 časova u trajanju od 60 minuta utrošićemo na detaljnu analizu gramatičkih jedinica koje učeniku zadaju poteškoće. Pre upisa neophodno je da polaznik uradi test koji profesoru daje precizniju sliku o njegovom znaju, što će poslužiti kao osnova za pripremu prilagođenih materijala. Časovi su individualni.

 

 

5. Kurs konverzacije kroz analizu književnih dela na engleskom jeziku: Uporedo sa kursevima u okviru Zimske škole, odvijaju se i časovi konverzacije kroz analizu kratkih književnih dela iz prve polovine i sredine 20. veka. Ovaj kurs namenjen je naprednijim polaznicima koji pre časa treba da pročitaju roman, kratku priču ili dramu predviđenu za analizu date sedmice. Sastajemo se jednom nedeljno, u toku 8 nedelja, a časovi traju 75 minuta.

 

 

Za više informacija, pozovite nas na 060 43 00 600. Prijavljivanje je u toku.

KONTAKTIRAJTE
NAS

Za detaljnije informacije posetite
stranicu Kontakt

Škola engleskog jezika i prevodilački centar Nottingham

Krfska 24/3
11 050 Beograd
Srbija

Tel: +381 (0) 60 43 00 600

nottingham.bgd@gmail.com

www.nottingham.rs

© 2020 NOTTINHGHAM BEOGRAD
contact-section